Budapesti helyszínek

Board Game Cafe - Budapest

Board Game Cafe – Budapest

Budapest első társasjátékos kávézója tárt kapukkal vár benneteket a társasjátékok éjszakáján! Ezen az éjszakán éjfélkor nem zárunk be, hanem reggel 6-ig várunk titeket játszani,

Phantom Games Társasjátékbolt - Budapest

Phantom Games Társasjátékbolt – Budapest

Gyere be hozzánk a budai társasjáték szaküzlet és klubbunkba a társasjátékok éjszakája alkalmából egy jót játszani!

Gamefun - Csepel

Gamefun – Csepel

Idén is megrendezésre kerül a Társasjátékok Éjszakája, így a Gamefun is újra vár titeket Csepelen, a Rákóczi Kertben. Több, mint 100 játék, a salátára játszott klasszikusoktól a ropogós újdonságokig.

Magyar Társasjátékos Egyesület Klubja az Ezüsthegyi Könyvtárban - Budapest

Magyar Társasjátékos Egyesület Klubja az Ezüsthegyi Könyvtárban – Budapest

Ünnepeld velünk a Társasjátékozás Világnapját Békásmegyeren, az Ezüsthegyi Könyvtárban, ahol a remek hangulat garantált!

FIRST Taproom - Budapest

FIRST Taproom – Budapest

A FIRST Taproom Budapest első látványkocsmájaként mindig is elkötelezett volt a közösségépítés mellett – kvízesték, kóstolók, versenyek és tippjátékok után ráfordulunk a társasjátékokra, hiszen egy jó estének elengedhetetlen része a jó játék és a jó sör is!

Pagony Játékház - Budapest

Pagony Játékház – Budapest

Gyere játszunk együtt a legszuperebb gyerek társasjátékokkal, és ismerj meg minél több családi és party játékot. Várunk!

TOKEN Társasjáték Klub - Budapest 18. kerület

TOKEN Társasjáték Klub – Budapest 18. kerület

Gyere Dél-Pestre társasozni! Klubunkban remek szórakozás, kikapcsolódás, a közös játék öröme vár Rád és biztos új barátokra lelsz! Vigyázat, függőséget okozunk!

Self-Discovery Board Game Club - Budapest Angol nyelvű esemény!

Self-Discovery Board Game Club – Budapest Angol nyelvű esemény!

Társasozz másképp, mint eddig! Feledkezz bele tudatosan a játékban, majd reflektálj rá: mit hozott ki belőled, mit mutat neked önismereti szemszögből?

Cinkelt kocka - Budapest

Cinkelt kocka – Budapest

Idén első alkalommal várunk sok szeretettel minden játékost a Társasjátékok Éjszakája program helyszíneként, Zuglóban a Thököly út 150. alatt a Cinkelt kocka társasjátékbolt és kávézóban!