Magyar Társasjátékos Egyesület Klubja az Ezüsthegyi Könyvtárban – Budapest

Helyszín:

A Magyar Társasjátékos Egyesület célja az, hogy a felnőtteknek és a családoknak megmutassa, hogy a társasjátékozás milyen hatékony és szórakoztató közösségi időtöltés, és a világnak ez a része milyen hatalmas fejlődésen ment keresztül az utóbbi pár évtizedben, a Gazdálkodj okosan és a Rizikó uralta korszakot követően. Úgy gondoljuk, e szórakozási forma a fejlődésének köszönhetően ütőképes alternatíva a számítógépezés és a szellemileg ellustító tévézés uralta világban.

Társunk e kalandban most az Óbudai Platán Könyvtár Ezüsthegyi Könyvtára, amely 2004 júniusában nyílt meg a Békásmegyeri Közösségi Házban az olvasóközönség előtt. Vonzáskörzete elsősorban a Békásmegyeri lakótelep hegy felőli oldala, az Ófalu, de sokan a környező településekről is igénybe vették szolgáltatásait. 2016-ban született döntés arról, hogy a korábban a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár tagkönyvtáraként üzemelő Ezüsthegy utca 16. szám alatti épület, amely több mint 10 éve üresen állt a fiókkönyvtárnak adjon helyet. Ezt követően 2018 januárjában a Hadrianus Program részeként megkezdődtek a kivitelezési munkálatok. 2018. július 2-tól nyílt meg a közönség számára az Óbudai Platán Könyvtár Ezüsthegyi Könyvtára, mely közel 25 ezer dokumentummal, könyvekkel, folyóiratokkal, napilapokkal, DVD-filmekkel, hangoskönyvekkel várja az olvasókat.

Esemény:

Várunk titeket az Ezüsthegyi Könyvtárban, a Társasjátékok Éjszakáján a kellemes könyvtári hangulatot fogja a Magyar Társasjátékos Egyesület kombinálni társasjáték-újdonságokkal és régi klasszikusokkal!

Játékmestereink szívesen segítenek a játékválasztásban, segítenek a szabályok megismerésében, de ha a játék és a társaság is megvan már, csak egy jó asztal kell, akkor is várunk!

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 18 óra
Zárás: vasárnap 02 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Elérhetőségek:

Cím: Budapest, Ezüsthegy u. 16, 1038
Telefon: +36308706823 nyitvatartási időben
E-mail: info@tarsasjatekos.hu
Weboldal: https://tarsasjatekos.hu
Facebook: https://www.facebook.com/tarsasjatekos