Társasjáték kör – Kecskemét

Helyszín:

A Kecskeméti Társasjáték Kör Egyesülete 2 éve alakult, de tagjai már közel 10 éve szerveznek rendszeres társasjáték alkalmakat Kecskeméten. Csütörtök esténként a Csaplár vendéglőben és havi egy szombaton a Szórakaténuszban vagy a Könyvtárban találkozunk. Kabalaállatunk Csabi, a kecske, azaz Tabi, a ketke, hiszen nevünk rövidítve: KeTKE. Ő és az egyesület tagjai idéntől havonta egy pénteken gyakorló társasjátékosokat várnak az Ifjúsági Otthonba. Rendhagyó módon ez az esemény júniusban szombaton, a társasjátékok éjszakáján kerül megtartásra. Gyertek játszani, mert játszani jó!

Esemény:

Hiánypótló eseménnyel jelentkezünk gyakorló társasjátékosoknak. A Hírös Agóra támogatásával termet kapunk az Ifjúsági Otthonban, ahol komolyabb játékok is asztalra kerülnek. Nem lesz külön játékmester, de minden asztalnál játszunk mi magunk is, azaz valaki mindig elmagyarázza a játékot. Persze hozzuk a hosszabb családi kategóriás kedvenceinket is, meg amit még kértek!

Kipróbálhattok gamer játékokat, újdonságokat és régi klasszikusokat is a segítségünkkel. Gyerekeket 10 éves kor felett várunk, itt összetettebb, hosszabb játékok kerülnek asztalra.

A rendezvény belépős, nem egyesületi tagoknak bruttó 1000 Ft, melyet a pénztárban tudtok kifizetni. Jegyértékesítés 18 óráig van, kérjük addig érkezzetek meg.

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 17 óra
Zárás: szombat 22 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Elérhetőségek:

Cím: Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Kecskemét, Kossuth tér 4.
Telefon: nyitvatartási időben
E-mail: kecskemetitarsasjatek@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083136830687
Instagram: https://www.instagram.com/k.e.t.k.e?igsh=MThjeHZxcGkwYWRvNA==