Budaörsi Társasjáték Klub

Helyszín:

A Budaörsi Társasjáték Klub 2023 októberében alakult. Azóta is töretlen lelkesedéssel és szerencsére töretlen érdeklődésnek örvendve rendezzük eseményeinket két hetente pénteken. Folyamatosan bővülő játéklistával, kiváló hangulattal várunk minden érdeklődőt ingyenes klubnapjainkra.

Esemény:

Ha szereted a társasjátékokat, vagy csak szeretnél megismerkedni a hobbival itt a helyed!

Tapasztalt játékmestereink örömmel segítenek kezdőknek és haladóknak egyaránt. A klubnapon játékmestereink biztosítják hogy mindenki találjon ízlésének megfelelő játékot, de természetesen saját játékot is lehet hozni.

A klub nonprofit szervezetként üzemel, az eseményen a részvétel ingyenes.
Házirend:
– Az eseményen nincs alsó korhatár, gyerekeket is örömmel várunk de kizárólag szülői felügyelettel. Gyerekfelügyeletet nem tudunk vállalni.
– A helyszínre étel, ital behozása lehetséges batyús ill önellátó rendszerben. Fogyasztani a társasjátékok és az eszközpark védelmében az erre biztosított asztalnál lehetséges.
– A klub eseményeiről fénykép és videófelvétel készül, amit a klub Facebook oldalára is felteszünk. A részvevők a részvétellel hozzájárulnak ahhoz hogy a készült képenyegon szerepelhetnek.
– A klubnap során használt játékok szinte mindegyike magángyűjtemény része. Örömmel osztjuk meg veletek, de kérünk, a játék végeztével eredeti állapotában, összepakolva adjátok le az egyik játékmesterünknek/klub vezetőnknek. A klub alkalom során kölcsön kapott játékokért a kölcsönző játékos(ok) felelősséget vállal(nak).

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 18 óra
Zárás: vasárnap 02 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Elérhetőségek:

Cím: 2040, Budaörs, Clementis László utca 22
Telefon: nyitvatartási időben
E-mail: kuruczdorka@freemail.hu

Facebook: https://www.facebook.com/BudaorsiTarsasjatekKlub