Baracsi Társasjáték Klub – Baracs

Helyszín:

A Baracsi Társasjáték Klub lassan másfél éve működik szeretett településünkön. Havonta 2 alkalommal szoktunk összejönni a helyiekkel, valamint a környékbeli településeken élő játékkedvelőkkel egy jó hangulatú délutánra, ahová mindenki hozhatja a kedvenc játékait, amihez bárki csatlakozhat.
A klubnapok havonta 2 alkalommal, de az igények szerint változó időpontban kerülnek megrendezésre. A meghirdetett időpontokról a facebook csoportunkban tudtok tájékozódni (Baracsi Társasjáték Klub)

Esemény:

zeretettel meghívunk Titeket a rendkívüli társasjáték eseményünkre, melyet a Társasjátékok Éjszakáján, június 1-jén rendezünk meg. Ez alkalommal délután 5 órától kifulladásig várunk Benneteket, hogy együtt játszhassunk a széles társasjáték kínálatunkból, melyből természetesen nem lesz hiány!
Az eseményre várjuk mindazokat, akik szeretnének együtt játszani, szórakozni és új társasági élményeket átélni. Legyetek részesei ennek az izgalmas eseménynek, és töltsétek velünk a kedves társaság és a jó hangulat jegyében az estét!
Várunk mindenkit szeretettel, legyen az helyi vagy vidéki érdeklődő. Gyertek el, és legyetek részese a társasjátékok varázslatos világának!
Kellemes játékot és jó szórakozást kívánunk!
Üdvözlettel a Szervezők

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 17 óra
Zárás: vasárnap 01 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Elérhetőségek:

Cím: 2427 Baracs, Szabadság tér 8. (Faluház)
Telefon: nyitvatartási időben
E-mail: jurcsakne@baracs.hu

Facebook: https://www.facebook.com/groups/245167871282067