Zombie Road RPG az Apricot Coffee-ban – Budapest

Helyszín:

Az éjszakába nyúli zombiaprítás helyszíne kedvenc speciality kávézónk, éppen a budapesti Palotanegyed szívében, az Apricot Coffee. Az élénkítő feketéért rajongó tulajdonosok, Brigi és Balázs Dublinban tökéletesítették barista, illetve marketing tudásukat – ebből a két alapanyagból gyúrták össze már itthon az Apricot kávézót, ahol minél jobb ajánlatokkal, és persze szuperjó kávéval várnak benneteket, minden alkalommal.

Esemény:

Kezdő, haladó, sőt, fekete öves szerepjátékosok, figyelem! Gyertek, és vegyetek részt a legújabb magyar szerepjáték, a Zombie Road RPG játéktesztjében! Csatlakozzatok a túlélőkhöz, tegyétek próbára magatokat egy poszt-apokaliptikus, zombik súlytotta, kőkemény világban, ahol minden döntésetek ára van. Ahol kockadobásaitok, na meg az áruló csapattag(ok) áskálódása formálja a mindennél fontosabb küldetés kimenetelét.

FONTOS: a korlátozott számú férőhely miatt a játéktesztben való részvételhez előzetes regisztráció szükséges! Több kalandot indítunk párhuzamosan, de mielőbb jelentkezzetek a limitált helyekre!

Időpont:

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 21 óra
Zárás: vasárnap 01 óra

Kedvezmények:

Díjkedvezmény:
Akciós étel-ital kínálat:
Egyéb különleges lehetőségek:

Játék előtt egy rövid, kötetlen beszélgetés keretében szó kerül a magyar szerepjátékok jelenéről, jövőjéről, a Zombie Road RPG születéséről, TTRPG fejlesztésről, na meg véletlenül elejtünk pár műhelytitkot is!

Elérhetőségek:

Cím: Apricot Coffee, 1088 Budapest, Bródy Sándor utca 17.
Telefon: nyitvatartási időben
E-mail: games@dragonmountpress.com
Weboldal: https://dragonmountpress.com/hu/zombie-road-rpg-hu/
Facebook: https://www.facebook.com/apricotcoffee
Instagram: https://www.instagram.com/zombieroadrpg/